Video: de tiny house make-over van Marrit

Geschreven door:

Marrit

Interieur-, kleur- en vintage liefhebber. Gek op het combineren van oude met nieuwe items, en unieke items die je huis persoonlijkheid geven.

In de nieuwe make-over serie volgt The Home Style Club telkens een stijlicoon bij de uitvoering van zijn of haar eigen interieurplan. Nadat Mies, Doortje en Michèle mij voor gingen, was het tijd om mijn kersverse interieurplannen te gebruiken voor een nieuwe make-over in deze serie. Benieuwd hoe ik dit tiny house van kale huls omtover tot een kleurrijk en gezellig huis? Lees dan verder!

De boodschap van deze bewoners was kort maar krachtig: leef je uit! Ze gaven aan erg van mijn kleurrijke stijl te houden en gaven me alle ruimte om mijn ding te doen. Een ontzettend leuke opdracht dus. Toen ik deze ruimte voor het eerst binnenstapte, was het nog kaal, de muren pas gestukt en een betonnen vloer. Een goede basis om mee te beginnen, ik voelde direct welke kant het op moest. Een prachtig uitzicht buiten dat we gingen accentueren door de kozijnen een donkere tint mee te geven, een XL gallery wall mét verstopte TV maar bovenal comfort en warmte. We gingen dus gauw aan de slag!

Hoe transformeer je een kale ruimte tot een kleurrijk huis? Welke details maken het verschil? En hoe combineer je comfort met stijl? Je ziet het in de video hierboven.

Geïnspireerd? Bekijk alle gebruikte producten uit de make-over en beelden van het eindresultaat!

Zin in nog meer make-overs? Bekijk hier alle afleveringen of abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Marrit

Meet the author: Marrit

Mijn naam is Marrit de Lang en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in een prachtige jaren ’30 woning inInterieur-, kleur- en vintage liefhebber. Gek op het combineren van oude met nieuwe items, en unieke items die je huis persoonlijkheid geven. Leeuwarden. Ik ben dol op de details van oude huizen en om die nog mooier te maken met fijne inrichting.

Mijn interieurstijl is kleurrijk met veel (oude) items met een verhaal. Ik zie een uitdaging in het creëren van een sfeervol interieur waar je de bewoners kunt herkennen.

Laat me je interieur zien wie je bent! Show die hobby’s, bijzondere vondsten en vondsten.

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop