Video: de woonkamer make-over van Michèle

Geschreven door:

Michèle

Een interieur liefhebber die dol is op een combinatie van hout, staal en planten.

In de nieuwe make-over serie volgt The Home Style Club telkens een stijlicoon bij de uitvoering van zijn of haar eigen interieurplan. Dit keer mocht ik een complete woonkamer make-over uitvoeren bij mijn vriendin Jorien. De uitdaging? Warmte en sfeer toevoegen aan een woonkamer met koele kleuren. Benieuwd hoe je door kleur en materialen een sfeervolle woonkamer in industrieel chique stijl kunt creëren? Lees dan verder!

Een warme en sfeervolle woonkamer met een wauw gevoel, dat was mijn missie voor de woonkamer van Jorien. Bij de stijl industrieel denk je vaak aan de kleur zwart, een cognac bank en staal. Een stijl die misschien een beetje kil kan overkomen. Ik ga je laten zien dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Met mijn stijl industrieel chique gaan wij kleur toevoegen, gebruik maken van verschillende natuurlijke materialen en uiteraard planten.

Hoe voeg je warmte toe aan een koele ruimte? Welke materialen zorgen voor een sfeervol effect? En hoe gebruik je planten om een ruimte tot leven te brengen? Je ziet het in de video hierboven.

Geïnspireerd? Bekijk alle gebruikte producten uit de make-over en beelden van het eindresultaat!

Zin in nog meer make-overs? Bekijk hier alle afleveringen of abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Michèle

Meet the author: Michèle

Mijn stijl is een combinatie van industriële items, warme houttinten, rustige kleuren en planten. Een combinatie van vooral doen en durven, niets is fout! Iedere ruimte is uniek maar samen zijn ze toch een geheel. Ik ga altijd voor het WOW! gevoel en voor minder doe ik het niet. Een plek waar jij gelukkig van wordt. In mijn stijladviezen vind je een combinatie van hout, staal en planten. Een industriële sfeer met een chique twist. Neem een kijkje in mijn stijladviezen en breng mijn stijl in jouw interieur!

Alles kan en niets is fout! Durf een groot gebaar te maken. Dat kan met kleur, met een toffe posterwand of een grote plant.

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop