Video: de woonkamer make-over van Amber

Geschreven door:

Amber

Interieur shopaholic, blogger en DIY-er. Altijd op zoek naar inspiratie en de nieuwste hotspots. User Experience Designer.

In de make-over serie volgt The Home Style Club telkens een Stijlicoon bij de uitvoering van een make-over in zijn of haar eigen interieurstijl. Amber trapt seizoen 2 van de serie af met een waanzinnige make-over van haar ouderlijk huis. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder!

Amber: ,,De wens van mijn ouders is een warm, kleurrijk huis dat rust uitstraalt en genoeg ruimte heeft om vrienden en familie te ontvangen. Vooral het laatste is belangrijk; ik kom uit een grote familie. Het huis van mijn ouders is onze ontmoetingsplek.”

Kunnen zij het landelijk en klassiek achter zich laten? Hoe ver gaan ze in modernisering? En blijft de sfeer behouden? Je ziet het in de video hierboven.

Geïnspireerd? Bekijk alle gebruikte producten uit de make-over en beelden van het eindresultaat!

Zin in nog meer make-overs? Bekijk hier alle afleveringen of abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Amber

Meet the author: Amber

Als designer ben ik dagelijks bezig met kleur, compositie en sfeer. Voor mijn werk achter de laptop en in mijn huis met de kwast. Met mijn stijladvies kun je thuis een warme basis creëren met natuurlijke kleuren die rust uitstralen. Maar de donkere accenten maken het ook een tikkeltje stoer. Het is modern, Scandinavisch met een knipoog Hotel Chique. Bekijk mijn stijladviezen of shop in mijn stijl.

Kies voor een rustige basis met tijdloze meubelen zodat je met accessoires en kleur op de muur makkelijk kunt variëren.

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop