The Home Style Club

OVER ONS

The Home Style Club is dé plek voor concrete hulp bij inrichten. Van handige tips tot kant-en-klare interieurplannen voor elk budget. Voor iedere ruimte en in iedere woonstijl is er een plan, gemaakt door ruim 30+ bekende stijliconen in hun eigen, herkenbare stijl.

Wij geloven dat het creëren van je droomhuis iets moet zijn waar je plezier in moet hebben. Keuzestress, miskopen of een ratjetoe in je interieur voorkom je door te starten met een goed plan. Een plan met verfkleuren, materialen en producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met onze interieurplannen stel jij zonder moeite een interieur samen waar jouw hart een sprongetje van maakt.

OVER ONS

The Home Style Club is opgezet door allround designer Sofie de Kruijff en online marketeer Nancy Faber: twee interieur liefhebbers met de missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken. 

Inrichten zonder frustraties

Via Instagram krijgen we dagelijks interieur vragen. Welke kleur heb je op de muur is een veelgestelde, maar ook “wat zou jij hier doen” en ,,geef je ook interieuradvies?” Met beide een fulltime baan kun je onmogelijk iedereen helpen. Bovendien hadden we beide geen ambities om fulltime interieuradvies te gaan geven. Jammer, want je wil natuurlijk wel graag helpen, maar je komt zelf gewoon niet meer uit qua tijd. Dit herkennen veel van onze stijliconen ook. Dat er een hulpvraag bestaat was duidelijk, maar wat is in dit geval de beste oplossing?

De rollen omdraaien

Zo kwam de vraag in ons op, wat nou als we één keer zo’n uitgebreid en compleet plan zouden maken waarmee we iedereen kunnen helpen? Deze vraag bracht ons op het idee om de rollen om te draaien. In iedere woonstijl een goed plan, gemaakt door mensen die bekend staan om hun goede smaak en waar jij uit kunt kiezen. Geen interieurstylist die jouw wensen vertaalt naar een tof plan, maar jij die op zoek gaat naar een stijlicoon waarvan je hart een sprongetje maakt. Waar je helemaal warm van wordt hoe kleuren gecombineerd worden en de spullen die iemand met goede smaak kan kiezen uit al het aanbod. 

Het idee van The Home Style Club was geboren. Niet alleen een plek voor interieur inspiratie, maar een plek waar je direct toegang krijgt tot een compleet plan waarmee je zelf een waanzinnig interieur creëert.

the-home-style-club-round-sun

THE FULL STORY

Het begon allemaal met het uitwisselen van een pot verf

Na een slaapkamer make-over had Nancy een pot verf over. ,,Ik besloot er iemand anders blij mee te maken. Ik zette de pot verf in mijn Instagram stories en een paar uur later stond Sofie voor mijn deur.” Als echte interieurliefhebbers bleven we uren kletsen over wat we nog allemaal wilden veranderen in huis. Er was meteen een klik. Sofie had het idee om haar badkamer met een klein budget een make-over te geven, iets wat uiteindelijk heel goed is gelukt.

Tijdens het kletsen kwamen we erachter dat we beide een samenwerking hadden met Praxis. Beide moesten we drie Do-It-Yourself (DIY) projecten opleveren. Het was hartje zomer en we besloten om het eerste project samen aan te pakken. Een Do-It-Together, wel zo gezellig!

,,We planden een dag in de meivakantie voor het maken van een tuintafeltje, maar dat resulteerde in een week lang samenwerken.”

Nancy: ,,We hadden ons een beetje vergist in de tijd die in het project zou gaan zitten. We hadden één donderdag ingepland, tot Sofie zei: laten we anders woensdagavond alvast beginnen. Gelukkig maar, want anders hadden we het nooit op tijd afgekregen. Uiteindelijk waren we dagen later nog bezig. Tegeltjes schilderen, nog een laagje, tegellijm laten drogen, voegen: bij alles zit weer een wachttijd. Onder het genot van een Tinto de Verano werkten we iedere dag door.”

,,Tussen het werk door ploften we neer op de paletbanken in de tuin van Sofie. We spraken over wat we nou eigenlijk het liefst wilden in het leven. Toen kwam bij ons beiden onze droom naar boven over het ondernemerschap.

We wisten beide niet precies wat we wilden doen, maar dat we wilden ondernemen stond altijd al vast. Sofie had een interieuropleiding afgerond, maar dagelijks interieuradvies geven was ook geen vooruitzicht waar ze wild van werd. ,,Maar wat als je een hele boel mensen in één keer kunt helpen, zonder dagelijks persoonlijk advies te geven?” Dat leek haar dan weer wel leuk. Zo ontstond het idee en uiteindelijk het plan om hier samen mee aan de slag te gaan.

Van droom naar werkelijkheid

We deden doelgroeponderzoek, spraken met bekende interieur influencers en besloten van het idee werkelijkheid te maken.

We toverden de voormalige zitkamer van Sofie om naar ons kantoor

Op 1 februari 2022 was het zover: we gingen beide fulltime met volle focus op alle voorbereidingen aan de slag. Met behulp van een geweldig team werkten we uiteindelijk een half jaar aan de voorbereiding van de stijladviezen en het platform.

meet-the-founders

Roadtrip

Tijdens de voorbereiding gingen we met onze fotograaf Lotte van Uittert langs bij alle stijliconen voor het schieten van een binnenkijker.

Iedere week stond er op vrijdag weer een roadtrip op de planning. Van Zeeland tot Friesland: we reden het hele land door. Veel van onze stijliconen hadden we toen nog niet eens in het echt ontmoet. Wat een feestje was het telkens weer om kennis te maken en hun prachtige huizen te mogen bewonderen! Een hele leuke tijd met iedere week een roadtrip door het land. Ons neon-logo sleepten we overal mee naartoe en hij stond overal even mooi. En nu is het dan zover. We zijn live! Het moment waar we al die tijd naartoe hebben gewerkt. We hopen dat je tussen alle goede smaak een match vind waar jouw hart een sprongetje van maakt.

Vandaag vind je ons iedere dag werken aan onze droom en missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken.

wavicon

thsc founders

Meet the founders

wavicon

Over_ons_sofie_founders

Meet founder Sofie

Vanaf kleins af aan was ik eigenlijk altijd al creatief bezig. Ik kon uren in mijn kamer zitten tekenen of gewoon dagdromen. Mijn liefde voor interieur zat er ook al vroeg in en dit heb ik niet van een vreemde. Mijn moeder had al een abonnement op de vtwonen zo lang als ik mij kan herinneren. Ik schilderde mijn kamers altijd in gewaagde kleuren omdat ik daar vrolijk van werd. Het was voor mij dan ook een no-brainer om een interieurstyling opleiding te gaan doen.

Maar ik wilde mij steeds blijven ontwikkelen en had na mijn interieuropleiding dan ook de behoefte om meerdere kwaliteiten eigen te maken. Ik deed ruime ervaring op als productontwerper, vormgever en creatief marketeer. Onbewust vulde ik mijn rugzak met alles wat ik uiteindelijk kon gebruiken om te gaan ondernemen. Iets waarvan ik stiekem altijd al wist dat het ging gebeuren.

Het voelde dan ook dat het tijd was om deze spannende stap te gaan maken. Maar als ik één ding geleerd heb is het wel dat je als team veel sterker staat dan alleen. Alleen kan ik zorgen voor een sparkle maar samen met Nancy ontstaat vuurwerk. Samen met The Home Style Club stijliconen laten we dromen uitkomen. Ik gun het iedereen om zich net zo fijn in huis te voelen als ik met een interieur waar je je gelukkige zelf kunt zijn. Net een beetje buiten je comfort zone voor die vlinders in je buik.

Let’s create some magic together!

Favoriete quote:

If you can dream it, you can do it!


Dit liedje staat op repeat:

Cold cold heart van Elton John & Dua Lipa. Eigenlijk ga ik lekker op alles van Elton John.


10 woorden die mij omschrijven:

Ekster (ik word wild van alles wat blinkt) – (dag)dromer – goal digger – levensgenieter – praktisch – food lover – niet bang voor spinnen en hoogtes – kan tegen kietelen – nooit genoeg jurken – liefdevolle mama


Favoriete snack:

Een sushi handroll… eigenlijk alles wat met sushi te maken heeft.. of met chocolade, salted caramel en oesters.


Guilty pleasure:

De leftovers van de vorige avond koud of warm als ontbijt… en emo shoppen op Ali omdat dan de schade wat minder is.


Favoriet vakantieplek:

Ibiza en als de kindjes wat groter zijn willen we weer naar Azië.


Favoriete maaltijd van de dag:

Diner en het liefst veeeeel kleine gangen omdat ik niet kan kiezen.


Slechte interieur beslissing ooit:

Heel veel witte muren in ons vorige huis.


Neem je de shampoo of conditioner flesjes uit een hotel mee?

Nee ik ben fan van mijn eigen merken. Ik neem wel altijd het naaisetje mee. Super handig!


Welk accent kun je feilloos nadoen?

Zeeuws (heel lang in Zeeland gewoond), Brabants (lang in Brabant gewoond) en posh Engels.

over-ons-nancy-founders

Meet founder Nancy

Met zes zussen en een broer was ik de jongste thuis. Ik was degene voor wie de spreekwoordelijke paden al waren vrijgemaakt. Het kleine zusje dat altijd werd verwend. Niet in de minste plaats door mijn moeder. Terwijl mijn vader op de zaak was, was zij er altijd voor ons. Ze verwende ons met ontbijtjes op bed, bordjes gesneden fruit en groenten na school en knutselde uren met ons aan de keukentafel.

Als een echte millennial ben ik opgegroeid met de gedachte dat ik later alles kon worden, als ik maar hard genoeg zou werken. Wat ik wilde worden is ondernemer, net als mijn vader. Sinds ik me kan herinneren wilde ik iets bedenken, opzetten, iets nieuws creëren. Ik ben zo blij dat die langgekoesterde droom om te ondernemen eindelijk is uitgekomen en ik precies mag doen waar ik zo van hou.

In The Home Style Club komt alles samen. Mijn liefde voor interieur, voor ondernemen en mijn vakgebied – online marketing. Het samenwerken met Sofie is iedere dag een feestje, net als de inspiratie die ik dagelijks krijg van onze Stijliconen. Samen hebben we zoveel kennis die we graag inzetten om jou te helpen aan een fijn thuis. Zonder keuzestress, uren scrollen op Pinterest maar direct doorspoelen naar het eindplan. Ik ben zo trots op wat we hebben neergezet. Ik hoop dat we jou met onze stijladviezen inspireren om je hart te volgen en je interieur zo mooi te maken dat je hart iedere dag een sprongetje maakt.

Let’s decorate!

Favoriete quote:

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan – Pippie Langkous


Dit liedje staat op repeat:

Billy Joel – Piano man


10 woorden die mij omschrijven:

Creatief & commercieel (ik bedenk iedere dag wel tien nieuwe business ideeën) – Design lover – Marktplaats fan – Grootafnemer van Ben & Jerry’s – Kan geen 1 bonbon nemen en de rest in de doos laten zitten.


Favoriete snack:

Kaas met stroop (opgerold, een heel bord vol, liefst als ik ziek ben. Dan ben ik er zo weer bovenop).


Guilty pleasure:

Temptation Island


Favoriet vakantieplek:

Voor een weekend weg: Marrakech. Voor een verre reis en dan echt tot rust komen: Khao Sok national park in Thailand.


Favoriete maaltijd van de dag:

Ontbijt! Ik heb altijd honger als ik opsta.


Slechte interieur beslissing ooit:

Toen ik op kamers ging heb ik mijn kamer behangen met zwart wit behang met krullen. Ik combineerde het met een oude knal oranje deken op mijn bed en mijn moeder maakte er speciale, knaloranje kussens bij. Niet bepaald een goed recept voor een stijladvies.


Neem je de shampoo of conditioner flesjes uit een hotel mee?

Zeker! Ik heb er toch voor betaald?


Welk accent kun je feilloos nadoen?

Limburgs! Denk ik dan. Ik ben geboren in Eindhoven en opgegroeid in Friesland. Dus ik kan van alles wat.

Nu je ons hele verhaal kent..

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop