Binnenkijken in het Vacay Chique interieur van Bettina

Geschreven door:

Bettina

Love voor vakantie & reizen, wat doorsijpelt in mijn interieur (adviezen). Er is altijd wel een kleine Vacay Vibe te ontdekken. Niet raar dat mijn eigen interieur studio dan ook STUDIO VACAY heet!

Ze omschrijft haar interieur het liefst als happy vibes met een vleugje vakantiesfeer. Mixen en matchen is het credo: van persoonlijke items tot erfstukken met funky elementen als een discobal. Bettina (41) heeft alle ruimte om het huis naar eigen inzicht in te richten. ,,Friedus vertrouwt op mijn smaak.”

Grote klus

Bettina: ,,Onlangs hebben we het hele huis laten verbouwen. Toen we dit pand in 2006 kochten, heb ik de hele inrichting veranderd. Dat was destijds al best een grote klus. Het enige wat we nog niet hebben gedaan is de badkamer, die staat nog op de planning. Ook moet ons terras nodig aangekleed worden. Het renoveren laat ik liever aan vakmensen over, schilderen, inrichten en stylen doe ik zelf. Friedus keurt eigenlijk nooit iets af, dus onze smaak zal zeker overeenkomen. Hij moet soms hooguit ergens aan wennen.”

Kostbare commode

,,Eén van de spullen die ik nooit weg zal doen is de commodekast die nu in de woonkamer staat. Mijn vader heeft hem meegenomen uit Thailand, waar hij vroeger een tijd heeft gewoond. Ik heb er als baby op gelegen, want het was mijn commode. Mijn moeder heeft ‘m destijds in deze mooie kleur laten schilderen. Voor mijn kinderen heb ik ‘m ook gebruikt.”

Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch


Hometour op papier

,,Bij binnenkomst in de hal valt het behang van Arte direct op. De houten louvredeuren vond ik op straat. Daarachter zit de garderobe. Door de glazen deur kom je in de woonkamer. Het woongedeelte, met keuken, zithoek en eettafel, is één grote ruimte. De Togo Ligne Roset bank staat tegen de muur. We hebben een grote, glazen pui die in de zomer helemaal open kan waardoor buiten en binnen in elkaar overlopen. De commode wordt nu gebruikt als opbergplek voor speelgoed. Het palmboomkleed heb ik zelf ontworpen voor mijn label STUDIO VACAY.”

Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch
Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch

Roze inductieplaat

,, De keuken is het centrum van het huis, we hebben een heel groot kookeiland laten maken van verschillende stroken Onyx met een aanrechtblad van messing, gecombineerd met een roze inductiekookplaat van Makus. Op het aanrecht staat een Smiley Vaas van Dum Keramik met bloemen en enkele (geur)kaarsen. We hebben een inbouwkast waar het koffie en tostiapparaat op staan, met ingebouwde ijskast en keukenkastjes. Het is een soort pantry.”

Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch

Verveelt nooit

,,In de eethoek staat een antieke, ronde eettafel van hout. Deze hadden we vroeger al in huis, als kind at ik eraan. Hij is rond, maar kan groter gemaakt worden als er mensen komen eten. Aan de eettafel staan o.a. Louis Ghost chairs van Kartell die ik al kocht toen ik in 2006 in dit huis kwam wonen. Deze vervelen nog steeds niet. Aan de muur hangen twee grote fotokunstwerken en een Smiley Spiegel van mijn eigen merk.”

Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch
Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch

Mijn stijl in huis brengen? | Ontdek mijn stijladviezen

lotte-ohlalot

De badkamer is fijn en persoonlijk, met palmbehang. De badkamer moet alleen wel vernieuwd worden. Maar ik ben wel trots op het feit dat de badkamer geen steriele ruimte is. Het is een gezellige plek.

Bettina

Kleurrijke kamers

,,De slaapkamers zijn in het souterrain. We hebben een grote slaapkamer met badkamer, van mij en Friedus. Daarnaast zijn er twee kinderkamers, een wasruimte en een uitbouw die dienstdoet als kantoor en relaxruimte. Daar zit ook de badkamer van de kinderen.

Onze slaapkamer heeft een mooie, blauwe kleur. Ook het plafond is meegenomen, wat voor een fijne, geborgen sfeer zorgt. Er ligt een blauwroze gestreept zebra kleed van mijn eigen merk in deze ruimte. Naast het bed staan marmeren nachtkastjes, uit mijn ouderlijk huis, met twee lampen uit Thailand erop. Deze zijn van mijn oma geweest. Het vintage kaptafeltje is ook van mijn oma geweest en de fauteuil komt uit het huis van mijn ouders. De kamer heeft een vintage uitstraling, maar ook weer die vacay vibe. In de kamer is een grote inloopkast gebouwd.”

Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch
Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch

Stijltip

,,Elk goed doordacht interieur heeft balans. Je huis is meer is dan de som van mooie spullen. Door balans aan te brengen in je interieur ontstaat eenheid. Eenheid betekent niet saaiheid! Met balans bedoel ik dat alle elementen zo met elkaar verbonden zijn dat ze samen een prachtig interieur vormen. Soms schreeuwt iets een beetje harder dan het andere, wat weer verzacht wordt door een uni kleur behang. Een eigenzinnig interieur onderscheidt zich bij uitstek door lef. Door iets te proberen wat anders is, ontstaat er een interieur dat uniek is!”

Bettina-bettina.nesker-studiovacay-binnenkijker-woonkamer-keuken-eetkamer-badkamer-arte-behang-plafondschildere-togo-happyinterieur-wittevloer-eclectisch

Foto’s zijn gemaakt door Lotte van Uittert

CREËER EEN VACAY CHIQUE INTERIEUR

met de stijladviezen van Bettina

Bettina

Meet the author: Bettina

Ik vind het heerlijk de hele dag met interieur bezig te zijn. Ik vind het belangrijk dat jij je prettig in je huis voelt, geïnspireerd raakt en tot rust komt. Vacay vibes! Want was is er fijner dan met vakantie zijn? Ik mix en match in huis graag. Het liefst mooie (design) items, met persoonlijke items zoals souvenirs of vintage (erf)stukken VACAY chique noem ik deze mix. Neem een kijkje in mijn stijladviezen of lees mijn blogs om deze stijl bij jou thuis toe te passen!

Verf altijd je plafond mee in dezelfde kleur als de muren, dit maakt een ruimte echt af!

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop