Binnenkijken in de Travel Loft van Liza Wassenaar op de vt wonen&design beurs

Geschreven door:

Arianne

Interieur is mijn allergrootste hobby: ik ben altijd op zoek naar de mooiste accessoires. Landelijk, bohemian en vintage zijn de stijlen waar ik van hou!

Wat was het leuk op de beurs! Ik mocht een dagje meelopen met The Home Style Club om bezoekers te vertellen over ons geweldige concept. We kregen veel enthousiaste reacties, zo leuk om te horen. Natuurlijk ben ik die dag ook de beurs op gegaan en wat was er veel te zien op gebied van interieur. Waar mijn hart echt een sprongetje van maakte was de Travel-Loft van Liza Wassenaar. In dit blog neem ik je mee door het inspiratie huis.

Landelijke hoek

Wat was er veel te zien op de beurs. Werkelijk voor ieder wat wils, inspiratie all-over. Mijn hart maakte zeker een sprongetje in de landelijke hoek. En in het bijzonder het prachtige kleurgebruik, de bloemenprintjes en sfeervolle accessoires, ik hou er van!

vt wonen en design beurs landelijke hoek
vt wonen en design beurs landelijke hoek

Kan jouw interieur wel wat avontuurlijks gebruiken? | Ontdek onze stijladviezen

Travel Loft van Liza Wassenaar

Maar waar mijn hart echt heel snel van ging kloppen was iets heel anders, namelijk de Travel Loft van Liza Wassenaar. Je kent haar vast wel als styliste van het programma, vtwonen weer verliefd op je huis. De afleveringen waar zij aan de slag mocht zijn wel mijn favorieten. Meestal kiest zij voor een aardse basis tint en natuurlijke materialen, die je ook veel terug ziet in het landelijke interieur.

liza wassenaar vt wonen beurs travel loft (6)

Huis voor reizigers

Op de beurs heeft Liza een loft voor een reizigersstel gecreëerd. Ik was al fan, maar dit keer heeft zij zichzelf echt overtroffen. Het thema Travel was duidelijk terug te zien. De basis bestond uit allerlei bruine, herfstachtige tinten. Hierdoor voelden de ruimtes knus en warm aan. Elke ruimte was een genot om naar te kijken.

travel loft liza wassenaar vt wonen&design beurs

Sfeervol

Extra contrast werd aangebracht door verschillende donkerbruine en zwarte elementen. Maar doordat er ook veel lichte, beige nuances zijn toegevoegd blijft het toch rustig en heel sfeervol.

travel loft liza wassenaar vt wonen&design beurs
travel loft liza wassenaar vt wonen&design beurs

Geleefde materialen

Ook werd er gebruik gemaakt van ruwe, oude en geleefde materialen. Bijvoorbeeld de oude potjes en kruikjes, boomstamkrukken in de keuken en geleefde deuren in de slaapkamer. Er was zelfs een lamp gemaakt van een hele grote tak. Een heel mooi DIY idee!

diy tak als lamp
travel loft liza wassenaar vt wonen&design beurs

Afrikaanse accessoires

Het travel gevoel werd ingebracht door de verschillende Afrikaanse accessoires, meubels en kussens. En niet te vergeten de prachtige kunstwerken aan de muren. Ook het behang, de stoffen en structuren helpen hierbij. De manden met zwart witte prints maken het geheel helemaal af.

Ik heb genoten op de beurs, mijn ogen uitgekeken met al dit moois. Wat een inspiratiebron deze loft. Ben jij net zo enthousiast als ik?

travel loft liza wassenaar vt wonen&design beurs
travel loft liza wassenaar vt wonen&design beurs

Breng de Travel Loft stijl in huis met onze Stijladviezen

Ben je net zo verliefd op deze stijl als ik en wil je veranderen in huis? Neem dan eens een kijkje in de stijladviezen. Mijn eigen stijl sluit hier goed op aan, maar misschien vind je de stijl van Stephanie of Judith ook wel leuk. Leuk als je een kijkje neemt!

wavicon

Arianne

Meet the author: Arianne

Als liefhebber van interieur verdiep ik mij graag in allerlei stijlen. In mijn stijladvies beperk ik mij tot de stijlen landelijk, bohemian en vintage met kleur. Veel natuurlijke materialen, maar niet te naturel. Mijn liefde voor warme kleuren, ga je ook zeker terugzien in mijn stijladviezen. Dus neem een kijkje in mijn advies of shop mijn stijl.

Durf te combineren met verschillende stijlen. Zo maak je van jouw huis een sfeervol thuis en geen showroom!

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop