SHOP IN STIJL

Ben jij net als ik fan van een stoer, industrieel interieur en gek op planten? Bekijk mijn favoriete merken en shop in mijn stijl!

Shop je liever geen losse items, maar ben je op zoek naar een compleet plan? Kijk dan eens naar mijn Industrieel Urban Jungle stijladviezen. Dit zijn complete plannen per ruimte in huis waarin ik je alle ingrediënten geef voor een fijn thuis. Na aanschaf ontvang je direct een link met toegang tot het digitale stijladvies. Let’s decorate!

Liefs, Jellina

Dutchbone Class Salontafel

Dutchbone
€ 499,00
€ 322,99
De houten salontafel Class van Dutchbone heeft een schitterend visgraat patroon in het tafelblad.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Bar Hocker

Dutchbone
€ 319,00
€ 225,99
Tijd om met je beentjes omhoog te gaan zitten na een intensieve werkdag. Leg ze lekker op de Bar hocker van Dutchbone. Door het zachte PU foam en de stevige stalen poot weet jij 100% zeker dat jouw benen de ondersteuning krijgen die ze verdienen.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Aditi Bankje – B 93 cm – Donkergroen

Dutchbone
€ 149,00
€ 140,99
Een bankje voor in de hal of een extra zitplek in de woonkamer; het Aditi bankje van Zuiver schuif je er makkelijk bij. De ovale vorm past helemaal in de laatste trends en de zachte velours zitting zorgt ervoor dat je dit bankje wilt blijven aaien.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Veda Bijzettafel – Hoog

Dutchbone
€ 199,00
€ 172,99
De Dutchbone Veda bijzettafel stopt het stenen tijdperk in een nieuw jasje met z’n grove, ronde vormen. De ruwe finish is helemaal on trend en contrasteert mooi me de zachte, organische vorm. Minimalistisch, doeltreffend en toch opvallend.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Veda Salontafel – 75 x 49 cm

Dutchbone
€ 209,00
€ 179,99
De Dutchbone Veda salontafel stopt het stenen tijdperk in een nieuw jasje met z’n grove, ronde vormen. De ruwe finish is helemaal on trend en contrasteert mooi met de zachte, organische vorm. Minimalistisch, doeltreffend en toch opvallend.
Naar fonQ.nl

SERAX – Paola Navone – Fish & Fish Karaf incl. 4 Glazen – Groen

Serax
€ 95,50
€ 85,99
Dat wordt vissen naar complimentjes met de Fish & Fish serie van Serax! Het brengt een beetje sfeer op tafel, is een echte blikvanger en ook leuk als cadeau. Compleet met vier waterglazen om in stijl te genieten van een verfrissend drankje.
Naar fonQ.nl

SERAX – Anita Le Grelle – Louis Wandlamp S – Beige

Serax
€ 279,00
€ 240,99
Ken jij Louis, Jack en Pierre al? Deze stijlvolle wandlampen van Serax zijn gemaakt van steen en hebben een subtiele look. Tegelijkertijd zijn ze een unieke toevoeging aan bijvoorbeeld jouw hal. Hang er meerdere bij elkaar voor een speels effect.
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Barkruk M – Zwart

Serax
€ 143,00
€ 125,00
Deze barkrukken zijn echte klassiekers binnen de Serax collectie. De kruk heeft een luchtig en minimalistisch design, maar is tegelijkertijd stoer door het zwarte stalen onderstel. Perfect voor gezellig borrelen aan het kookeiland of de bar!
Naar fonQ.nl

Op zoek naar meer wooninspiratie? | Ontdek onze blogs

SERAX – Pascale Naessens – Pure Serviesset – 12 delig – Lichtgroen

Serax
€ 216,00
€ 189,00
Waan je even middenin de natuur met het Pure servies van Serax. Met dit servies in aardse kleuren droom je even weg terwijl je geniet van de pure smaken en ingrediënten van jouw lievelingsgerechten. Handig, na gebruik kan hij in de vaatwasser.
Naar fonQ.nl

SERAX – Vincent van Duysen – Cena Serviesset – 12 delig – Ivoor

Serax
€ 308,00
€ 250,00
Organiseer je een diner met vrienden? Dit elegante Serax Cena servies is dan de perfecte oplossing! Het heeft een simplistisch ontwerp en staat geweldig op een gedekte tafel. Wat zien je gerechten er heerlijk uit als ze hierop geserveerd worden.
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Earth Tafellamp – H 54 cm

Serax
€ 316,00
€ 265,00
Doordat je zelf de lichtbron kan kiezen voor deze Serax Earth tafellamp bepaal jij de sfeer. De lamp is vervaardigd van papier-maché en heeft een unieke vormgeving. Aan- en uitschakelen doe je simpelweg met de snoerschakelaar.
Naar fonQ.nl

SERAX – Seppe Van Heusden – Seam Hanglamp – S – H 11,5 cm

Serax
€ 78,00
€ 66,99
Deze Serax Seam hanglamp is niet alleen om te verlichten, maar doet het als decoratie ook erg goed! De lamp heeft een aparte vormgeving en de combinatie van staal en porselein zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Een ongekend pronkstuk!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Clover Eettafel – 165 x 90 cm – Bruin

Dutchbone
€ 699,00
€ 528,99
Schuif aan bij deze Dutchbone Clover eettafel. Het MDF met een walnoot fineer geeft de tafel warmte en nodigt uit om uren na te tafelen. Het houten onderstel zorgt voor stevigheid een een stijlvolle uitstraling. Wie nodig jij uit?
Naar fonQ.nl

Light & Living – Hanglamp Plumeria – 50x50x60 – Groen

Light & Living
€ 199,95
€ 181,99
Hanglamp PLUMERIA van Light & Living is een echte toevoeging aan ieder interieur.
Naar fonQ.nl

BePureHome Organize Vitrinekast – Grenen – Mist – 215x110x44

BePureHome
€ 899,00
€ 765,00
Combineer klassiek en modern met de robuuste BePureHome Organize Vitrinekast. De mistgrijze kleur en messing handgrepen geven een moderne twist aan de overwegend klassieke kast. Met glazen deuren om je prachtige woonaccessoires te laten stralen!
Naar fonQ.nl

BePureHome Blackout Two Vloerlamp

BePureHome
€ 219,00
€ 187,00
De Blackout Too vloerlamp van BePureHome heeft zijn stijlvolle looks te danken aan het slanke en donkere design. Bovendien creëren de gouden details een spannende twist. De grote lampenkap zorgt voor een natuurlijke verspreiding van het licht. Fijn!
Naar fonQ.nl

BePureHome Statement Hoekbank Rechts – Rib – Taupe – 77x274x210

BePureHome
€ 1999,00
€ 1894,99
Statement Hoekbank Rechts Platte Brede Rib Taupe
Naar fonQ.nl

BePureHome Woolly Fauteuil – Naturel Bouclé

BePureHome
€ 749,00
€ 637,00
Op de Woolly fauteuil van BePureHome kun jij ultiem relaxen. Hij heeft namelijk een diepe zit zodat jij na een lange dag werken goed tot rust kunt komen. Daarnaast kun je hem draaien, zo kun jij overal makkelijk bij zonder op te staan. Handig!
Naar fonQ.nl

BePureHome Vloerlamp Body – Metaal – Zand|Goud – 158x28x40

BePureHome
€ 149,00
Body Vloerlamp Metaal Zand/Goud
Naar fonQ.nl

vtwonen Hanglamp Pleat – Wit – Ø30cm

Light & Living
€ 122,99
Hanglamp Pleat - Wit - Ø30cm
Naar fonQ.nl

BePureHome Posture Salontafel – Mangohout – Zwart – 42x70x63

BePureHome
€ 299,00
€ 283,99
De BePureHome Posture salontafel combineert een strakke matzwarte kleur met een organisch gevormd mangohouten tafelblad wat zorgt voor een verrassend en stijlvol item. De brede ronde poot zorgt voor stabiliteit en straalt rust uit.
Naar fonQ.nl

BePureHome Statement 3-zitsbank – Bouclé – Beige

BePureHome
€ 1299,00
€ 1250,99
Ja, met de stoere Statement bank van BePureHome haal je écht wat in huis! Deze ruime bank wordt een fijne relaxplek en zorgt voor een waar statement in jouw interieur. De comfortabele zitting en rugkussens staan op een berkenhouten onderstel.
Naar fonQ.nl

“Durf, volg je gevoel! Een toffe print, behang of een muur in een bepaalde kleur verven hoeft niet voor EVER te zijn! Je kan het altijd weer over verven.”

Jellina @jellinadetmar

SERAX – Sergio Herman – Inku Diep Bord Ø 19 cm

Serax
€ 29,50
€ 28,00
Voor het verfijnde Serax Inku servies liet top chef Sergio Herman zich onder andere inspireren door Japanse bloesems. Het servies is gemaakt van aardewerk. Hiermee zien zowel al je culinaire creaties, als je eettafel eruit als een prachtig geheel.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Daisy Sierkussen

Dutchbone
€ 45,00
€ 36,99
Wie wil er een romantische avond uit als je thuis alle elementen hebt voor een perfecte avond? Het Dutchbone Daisy sierkussen is vernoemd naar de grote liefde van de Great Gatsby en brengt klasse en chique comfort. Voor een buitengewone avond thuis!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Yasu Nachtkastje – Beige

Dutchbone
€ 229,00
€ 189,99
Haal een stijlvol nachtkastje in huis met de Dutchbone Yasu. Het beige hout kleurt prachtig met de rotan ladefrontjes en zorgt voor een rustig geheel. De twee lades en een open plank bieden een schat aan opbergruimte. Wat een leukerd is het, hè?
Naar fonQ.nl

SERAX – Alex Gabriels – Romé Tafellamp H 23,5 cm – Wit

Serax
€ 335,00
€ 289,99
Door het keramische materiaal is de SERAX Romé een echt multifunctioneel kunstwerkje in huis. Het licht wordt op zachte wijze over de voet naar beneden verspreid en laat zich ook subtiel aan de bovenkant zien, mooi!
Naar fonQ.nl

SERAX – Anita Le Grelle – Clara Tafellamp Ø 12 cm – Gebroken Wit

Serax
€ 205,00
€ 167,99
Met zijn verfijnde en minimalistische ontwerp trekt de SERAX Clara tafellamp moeiteloos de aandacht. De natuurlijke tint straalt rust uit en de kleine gaatjes in de keramische lampenkap stellen fonkelende sterren voor, dit maakt Clara extra speciaal.
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Catherine Tafellamp H 53,5 cm – Mat Wit

Serax
€ 281,00
€ 242,99
Met een uniek voetstuk van aardewerk en cilindervormige lampenkap biedt de SERAX Catherine tafellamp een bron van knusheid. Deze creatie van designer Marie Michielssen laat door de eigenzinnige vorm puur vakmanschap zien.
Naar fonQ.nl
The Home Style Club

,,Wil je veranderen in huis, maar weet je niet hoe?”

Onze stijliconen helpen je op weg met een compleet plan met alles wat je nodig hebt. Doe de quiz om jouw stijlicoon te vinden en find your perfect match!

Doe de quiz

SERAX – Paola Navone – Fish & Fish Schaal 23 x 10 cm

Serax
€ 18,99
Dat wordt vissen naar complimentjes met de Fish & Fish serie van Serax! Hij brengt een beetje sfeer op tafel, is een echte blikvanger en leuk als cadeau. Maak er een lekker gerecht of salade in en zet hem op tafel. Drie keer raden wie de show steelt?
Naar fonQ.nl

BePureHome Xpose Fotolijst met Ketting 40 x 30 cm

BePureHome
€ 14,95
€ 13,46
Hang on! Deze stoere BePureHome Xpose fotolijst hangt aan een metalen ketting die je aan de muur bevestigt. Dat is nog eens wat anders dan een standaard lijstje! Geef jouw huis een industriële look met de Xpose.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Flavi Kapstok

Dutchbone
€ 199,00
€ 131,99
Zo stijlvol! De klassieke Dutchbone Flavi straalt één en al klasse uit. De sierlijk gevormde kapstok heeft twaalf haken en een houder voor vier paraplu's. Het vintage, ijzeren frame heeft een verweerde look, wat hem een industriële uitstraling geeft.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Lucius Kapstok

Dutchbone
€ 339,00
€ 277,99
Op zoek naar een praktische én mooie oplossing voor jouw hal? De Dutchbone Lucius kapstok is ideaal dankzij de combinatie van kapstokhaken, planken en opbergbakken. Daarnaast is hij erg mooi door het gebruik van verweerd, vintage ijzer. Bijzonder!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Franky Stoel

Dutchbone
€ 249,00
€ 190,99
Zie jij op welke sport de Dutchbone Franky stoel geïnspireerd is? Een kleine hint: kijk eens naar de dikke stiksels die in een ronde vorm lopen. Het stalen onderstel in combinatie met de PU kunstleren zitting geeft Franky een stoere vintage look!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Bid Vloerkleed 200 x 300 cm

Dutchbone
€ 469,00
€ 383,99
Het Dutchbone Bid vloerkleed bestaat uit een klassiek patroon in gewaagde, heldere kleuren. Laat je niet foppen door de antieke look van dit kleedje; het is van moderne materialen gemaakt! Deze materialen zorgen ervoor dat het kleed slijtvast is!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Blackwood Stoel – Donkerbruin Onderstel – Zwart Kunstleer

Dutchbone
€ 219,00
€ 181,99
Een blik op de Dutchbone Blackwood stoel en je bent meteen terug in de fifties. Deze mooie stoel is geïnspireerd op een klassieke loungestoel, maar de Blackwood zet je gemakkelijk aan de eet- of vergadertafel. Prachtig aan een donkere, houten tafel!
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Cactus Vaas S

Serax
€ 29,00
Ben jij ook zo fan van cactussen, maar iets minder fan van stekels? Dan zit je met deze Serax Cactus vaas altijd goed! Deze cactus heeft namelijk géén stekels en biedt ook nog eens plaats voor een leuk bloemetje. Wat laat jij uit deze cactus groeien?
Naar fonQ.nl

Dutchbone Rugged Vloerkleed 200 x 300 cm – Bruin

Dutchbone
€ 469,00
€ 391,99
Het Dutchbone Rugged vloerkleed is de perfecte vertaling van oud naar nieuw. Met de klassieke, half versleten print krijgt het kleed een coole, vintage look. Bovendien is hij lekker zacht voor je voeten! Heerlijk als je op de bank zit, toch?
Naar fonQ.nl

Dutchbone Woodland Vloerlamp

Dutchbone
€ 179,00
€ 132,99
De Dutchbone Woodland lamp combineert hout met licht, wat voor een knusse en warme uitstraling zorgt. De kap is gemaakt van houtfineer, waardoor de lamp sfeervol schijnt. Het enige wat je nog nodig hebt, is een bank en een lekker glaasje wijn!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Momo Tafellamp – Charcoal

Dutchbone
€ 89,00
€ 70,99
De Momo tafellamp van Dutchbone is stoer, modern en heeft een strak design. De minimalistische poot geeft hem een unieke twist. Met Momo kun je alle kanten op! Zet hem bijvoorbeeld op je bureau, nachtkastje of op het dressoir in de woonkamer.
Naar fonQ.nl

Dutchbone Yasu Tv-meubel – Beige

Dutchbone
€ 499,00
€ 412,99
Een mooie plaats voor jouw TV of natuurlijk jouw favoriete woonaccessoires uitlichten. Dat kan op het Yasu tv-meubel van Dutchbone. Achter de gesloten deurtjes kun je van alles opbergen en de extra lade zorgt voor nóg meer opbergruimte. Ideaal!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Aditi Poef Ø 40 cm – Donkergroen

Dutchbone
€ 99,00
Even met de voetjes omhoog of schuif de Aditi poef als bijzettafeltje bij de bank. De afgeronde vormen passen perfect in de laatste trends en de zachte polyester stof wil je blijven aaien! Verplaats het poefje gemakkelijk het hele huis door.
Naar fonQ.nl

Shop de mooiste koffietafelboeken

Op je dressoir, koffietafel of opengeklapt op de eettafel: een koffietafelboek staat altijd mooi in je interieur. Het leuke? Ze hoeven niet eens veel te kosten!

Bekijk bij Bol.com

Dutchbone Yasu Sidetable – Zwart

Dutchbone
€ 399,00
Haal een stijlvol dressoir in huis met de Dutchbone Yasu. Zijn slanke en luchtige design maakt hem perfect voor alle ruimtes en het zwarte hout steekt mooi af met de rotan ladefrontjes. Drie lades en twee open planken: opbergruimte genoeg!
Naar fonQ.nl

Dutchbone Yasu Nachtkastje – Beige

Dutchbone
€ 229,00
€ 189,99
Haal een stijlvol nachtkastje in huis met de Dutchbone Yasu. Het beige hout kleurt prachtig met de rotan ladefrontjes en zorgt voor een rustig geheel. De twee lades en een open plank bieden een schat aan opbergruimte. Wat een leukerd is het, hè?
Naar fonQ.nl

SERAX – Alex Gabriels – Romé Tafellamp H 23,5 cm – Wit

Serax
€ 335,00
€ 289,99
Door het keramische materiaal is de SERAX Romé een echt multifunctioneel kunstwerkje in huis. Het licht wordt op zachte wijze over de voet naar beneden verspreid en laat zich ook subtiel aan de bovenkant zien, mooi!
Naar fonQ.nl

SERAX – Anita Le Grelle – Clara Tafellamp Ø 12 cm – Gebroken Wit

Serax
€ 205,00
€ 167,99
Met zijn verfijnde en minimalistische ontwerp trekt de SERAX Clara tafellamp moeiteloos de aandacht. De natuurlijke tint straalt rust uit en de kleine gaatjes in de keramische lampenkap stellen fonkelende sterren voor, dit maakt Clara extra speciaal.
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Catherine Tafellamp H 53,5 cm – Mat Wit

Serax
€ 281,00
€ 242,99
Met een uniek voetstuk van aardewerk en cilindervormige lampenkap biedt de SERAX Catherine tafellamp een bron van knusheid. Deze creatie van designer Marie Michielssen laat door de eigenzinnige vorm puur vakmanschap zien.
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Molly Vaas Ø 35,5 cm – Beige

Serax
€ 98,00
€ 77,99
De vazen uit de Molly collectie van Serax zullen opvallen in het interieur. Ze hebben grafische, speelse vormen en zijn uitgevoerd in aardewerk waardoor ze een stoere uitstraling krijgen. Tip: maak unieke combinaties met meerdere vazen!
Naar fonQ.nl

SERAX – Antonino Sciortino – Lello Vloerlamp H 70 cm – Zwart

Serax
€ 248,00
€ 124,99
De minimalistische Lello vloerlamp van Serax verlicht jouw woonkamer, slaapkamer of hal op een stijlvolle manier. Het smalle design neemt niet veel ruimte in beslag en is daarmee perfect voor in kleinere ruimtes. Een waar lichtpuntje!
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Billy Tafellamp Ø 25 cm – Wit

Serax
€ 263,00
€ 226,99
De Billy tafellamp van Serax springt ongetwijfeld in het oog! Het contrast van de keramieken voet en de minimalistische linnen kap zorgt voor een unieke combinatie. Hij komt goed tot zijn recht in ieder interieur. Waar zet jij ‘em neer?
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – La Mère Ovalen Bord – Off White

Serax
€ 71,50
€ 50,99
De servieslijn La Mère van Serax is een liefdevolle ode aan de (groot)moederfiguur en aan de vrouw in het algemeen. Het servies oogt nostalgisch, maar met een eigentijdse twist. Elke vorm is uniek en met de hand geboetseerd. Wat een plaatje!
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – La Mère Bord Ø 25 cm – Off White

Serax
€ 26,00
De servieslijn La Mère van Serax is een liefdevolle ode aan de (groot)moederfiguur en aan de vrouw in het algemeen. Het servies oogt nostalgisch, maar met een eigentijdse twist. Elke vorm is uniek en met de hand geboetseerd. Wat een plaatje!
Naar fonQ.nl

SERAX – Marie Michielssen – Billy Vaas H 30 cm – Wit

Serax
€ 77,50
€ 60,99
De Billy vazen van Serax zullen door hun speelse vormen zeker de aandacht trekken in huis. Ze zijn ontworpen door Marie Michielssen, gemaakt van steen en met de hand geboetseerd. Allemaal uniek in zijn soort en perfect om met elkaar te combineren!
Naar fonQ.nl
mockup woonkamer Jellina
Categories:

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop