SHOP IN STIJL

Op zoek naar stijlvolle accessoires om jouw interieurplan compleet te maken? Op deze pagina vind je een aantal producten van mijn favoriete merken, waaronder Clayre & Eef, Ted Sparks en Vase The World.

Shop je liever geen losse items, maar ben je op zoek naar een compleet plan? Kijk dan eens naar mijn Earthy Chic stijladviezen. Dit zijn complete plannen per ruimte in huis waarin ik je alle ingrediënten geef voor een fijn thuis. Na aanschaf ontvang je direct een link met toegang tot het digitale stijladvies. Let’s decorate!

Liefs, Larissa

ferm LIVING Piece Vloerkeed 200 x 300 cm – Toffee

Ferm living
€ 1085,00
€ 1075,00
Breng de abstractheid van geometrische vormen samen met de zachtheid van wol door dit ferm LIVING Piece vloerkleed. Het contrasterende design zorgt voor een opvallende twist terwijl het handgewoven wollen materiaal voor warmte en gezelligheid zorgt.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Parade Wandplank – Cashmere

Ferm living
€ 199,00
De ferm LIVING Parade Shelf stopt de welbekende letterkast in een modern jasje. De kleine planken van verschillende diepte bieden jou het perfecte platform om je favoriete woonaccessoires tentoon te stellen. Jouw invulling maakt de Parade compleet!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Forma Vloerkeed 103 x 155 cm – Off-White

Ferm living
€ 362,00
Dit ferm LIVING Forma vloerkleed is van wol en katoen en voelt heerlijk zacht aan en geeft je woonkamer een artistieke uitstraling, maar doet het ook goed in de slaapkamer. Zalig om elke ochtend uit bed te stappen en dit kleed te voelen!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Evoke Kaars Twin – Blackened Aluminium

Ferm living
€ 55,00
€ 49,99
De ferm LIVING Evoke kaars zit in een elegante houder gemaakt van gegoten gerecycled aluminium met een zwartgeblakerde afwerking. Is de kaars opgebrand? Dan heb je een stijlvol opbergbakje, ideaal voor bijvoorbeeld je sieraden!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Counter Runner Vloerkleed 80 x 200 cm – Charcoal

Ferm living
€ 175,00
Waarom een rechthoekig vloerkleed als het ook nét iets anders kan? Dat dacht dit ferm LIVING Counter vloerkleed ook. Het intrigerend asymmetrische ontwerp met overlappende geometrische vormen is gemaakt van 100% wol. Mooi is ‘ie, hè?
Naar fonQ.nl

Vase The World Warta Vaas Ø 22 cm – Taupe

Vase The World
€ 44,00
Doordat deze Vase The World Warta pot een subtiele vormgeving heeft, laat hij een boeket er juist helemaal uitspringen. Maar ook zonder inhoud ziet deze mondgeblazen pot er prachtig uit. Maak je woonruimte compleet en laat je bloemen stralen!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Distinct Salontafel – Travertine

Ferm living
€ 1489,00
€ 1340,00
De Distinct salontafel van Ferm Living is geïnspireerd op Japans minimalisme. De hoekige constructie vormt een prachtig contrast met het aardse van het zandkleurige kalksteen. De dubbele lagen bieden genoeg ruimte voor je favoriete interieuritems.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Grotto Piece Ornament

Ferm living
€ 199,00
€ 169,99
Dit Ferm Living Grotto Piece ornament heeft zo'n aantrekkingskracht dat het zeker de show steelt. Een leuk, artistiek sculpturaal stuk gemaakt van aluminium voor op de vensterbank, boekenkast of salontafel. Waar geef je het een plek?
Naar fonQ.nl

Op zoek naar meer wooninspiratie? | Ontdek onze blogs

ferm LIVING Vary Opbergmanden – Set van 3 – White

Ferm living
€ 269,00
€ 169,00
Deze Ferm Living Vary Opbergmanden kan je zowel binnen als buiten overal voor gebruiken. Hou zo alles netjes en georganiseerd. Geschikt voor speelgoed, kleding, hobbyartikelen, maar ook te gebruiken voor je favoriete planten.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Nettle Sierkussen – Long – Natural

Ferm living
€ 139,00
€ 89,99
Dit Nettle sierkussen van Ferm Living kan je gebruiken als decoratie op de bank of bed. Doordat het is gemaakt van katoen voelt het heerlijk zacht aan en komt het goed van pas om je hoofd er comfortabel op te laten rusten. Zachter kan het niet!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Paste Vaas – Slim – Off-white

Ferm living
€ 99,00
€ 79,00
Voeg extra sfeer toe met deze prachtige Ferm Living Paste vaas. Er is bij het ontwerp gespeeld met zowel 2D- als 3D-silhouetten en dat maakt hem uniek. Leuk voor op de vensterbank of tafel in combinatie met je favoriete bloemen.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Vuelta Vloerlamp

Ferm living
€ 679,00
€ 399,00
Deze Ferm Living Vuelta vloerlamp is met z'n artistieke vormgeving een waar pronkstuk. Zet hem neer waar je extra sfeer wilt creëren en de instelbare dimmerschakelaar is dan ook een dikke plus voor ultieme sfeerregulatie.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Shard Spiegel

Ferm living
€ 199,00
Deze Ferm Living Shard spiegel is naast functioneel ook de perfecte toevoeging aan diverse woonruimtes zoals de hal, slaapkamer en zelfs badkamer. Zoals zijn naam luidt heeft hij een bijzondere asymmetrische vorm,geïnspireerd door een scherf.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Mineral Sculptural Bijzettafel – Bianco Curia

Ferm living
€ 999,00
€ 986,00
Of je hem nu gebruikt als bijzettafel of als decoratieve sculptuur, de Mineral Sculptural van Ferm Living maakt een statement in je huis. De karakteristieke randen van het bianco curia-marmer worden met de hand ruw gebeiteld. Elke tafel is dus uniek!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Offset Plaid

Ferm living
€ 139,00
Voeg met deze Ferm Living Offset plaid die is gemaakt van katoen extra karakter toe aan de bank of bed. Hij voelt daardoor heerlijk zacht aan en heeft een schitterend gestructureerd oppervlak. Ook leuk zijn de decoratieve franjes aan de randen.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Enkel Afvalemmer – Black

Ferm living
€ 179,00
De naam Enkel is afgeleid van het Deense woord voor eenvoudig. De afvalemmer van Ferm Living is gemaakt van gepoedercoat koolstofstaal in een elegante, ovale vorm. Gebruik ‘m alleen of zet er meer op een rij en creeër een eigen sorteersysteem thuis.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Klint Pennenbak – Beige

Ferm living
€ 69,00
€ 49,00
Berg je pennen, potloden en overig schrijfgerei op in deze aparte Klint pennenbak van Ferm Living. Hij is zowel functioneel als decoratief en zorgt voor een artistieke sfeer op kantoor of thuis. Laat dit stukje kunstwerk op je bureau met trots zien !
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Up Krukje – Cashmere

Ferm living
€ 139,00
€ 104,00
Dit Ferm Living Up krukje is goed te gebruiken als opstapje, maar is dankzij z'n elegante vormgeving ook goed te gebruiken als bijzettafeltje. En je hoeft niet bang te zijn voor uitglijden: de dubbele treden hebben een ruwe oppervlaktecoating.
Naar fonQ.nl

“Alles begint bij een goede basis: besteed daar veel zorg en aandacht aan! Met een duidelijke visie volgt de rest dan vanzelf. Zie je interieur als een proces.”

Larissa @larissa.interior

ferm LIVING Level Salontafel

Ferm living
€ 449,00
€ 381,99
Breng je interieur naar het volgende level met de Level salontafel van Ferm Living. Dankzij de twee lagen heb je extra veel opbergruimte voor magazines of de afstandsbediening. De salontafel kun je goed afstijlen met een mooie vaas met droogbloemen.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Part Sprei – Off-white

Ferm living
€ 299,00
€ 224,99
De Part serie van Ferm Living is met zijn opvallende patchwork geïnspireerd op de traditionele Koreaanse Pojagi-techniek. Het biologische linnen en katoen geeft deze serie een luchtige en koele uitstraling. Fijn voor op de slaapkamer!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Lithos Tijdschriftenrek – Black

Ferm living
€ 95,00
€ 71,99
Geef je favoriete magazines of de krant een vast plekje in het Lithos tijdschriftenrek van Ferm Living. Het unieke design van ijzer lijkt op een bergachtig landschap, wat het rek een organisch en moderne touch geeft. Waar zet jij 'm neer?
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Meadow Vloerkleed 200 x 300 cm

Ferm living
€ 1085,00
€ 999,00
Met het Meadow vloerkleed van Ferm Living heb je nooit meer last van koude voeten. Dit ultrazachte vloerkleed is namelijk volledig gemaakt van wol met een pluche afwerking. Hierdoor voegt hij niet alleen warmte, maar ook textuur toe aan je interieur.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Crease Vloerkleed 160 x 250 cm

Ferm living
€ 545,00
€ 363,99
Vloerkleed Crease van Ferm Living is geïnspireerd door de strakke lijnen in de moderne architectuur. Het is handgeweven van Nieuw-Zeelandse wol en heeft een speels effect door het hoogteverschil van de lijnen. Mooi en heerlijk zacht aan de voetjes!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Verso Vaas – Crème

Ferm living
€ 99,00
€ 79,99
Maak kennis met Verso van Ferm Living! Dit bijzondere item doet met zijn vormen denken aan de traditionele vaas van aardewerk. Hij is dan ook gemaakt van geglazuurd aardewerk en is dankzij de sierlijke handgrepen veel meer dan alleen een vaas.
Naar fonQ.nl
the-home-style-club-stijliconen

,,Wil je veranderen in huis, maar weet je niet hoe?”

Onze stijliconen helpen je op weg met een compleet plan met alles wat je nodig hebt. Doe de quiz om jouw stijlicoon te vinden en find your perfect match!

Doe de quiz

ferm LIVING Yama Pennenbak

Ferm living
€ 85,00
Met de Yama serie van Ferm Living breng je orde aan in je werkkamer, zodat je zonder afleiding aan het werk kan. Bovendien zorgt de ruwe en matte afwerking van de aluminium items voor een moderne en stoere sfeer in je interieur.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Cluster Bijzettafel – Set van 3

Ferm living
€ 499,00
€ 424,99
Deze trendy Ferm Living Cluster bijzettafel is echt tijdloos! Hij past naadloos in elk interieur, waarbij je hem als één geheel kan gebruiken of afzonderlijk; dat hangt helemaal van jou af. Verplaatsen gaat ook gemakkelijk, want hij is vrij licht.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Speckle Hanglamp L

Ferm living
€ 269,00
€ 215,00
Met deze trendy Ferm Living Speckle hanglamp krijgt het interieur al snel een moderne sfeer. Hij is handgemaakt van keramiek en z'n korrelige, ruwe textuur blijft zeker niet onopgemerkt. Een goed idee om de eetkamer of woonkamer mee op te fleuren!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Level Bijzettafel – Zwart

Ferm living
€ 229,00
€ 194,99
Breng je interieur naar het volgende level met de Level bijzettafel van Ferm Living. Met gemak pak je de bijzettafel erbij wanneer er visite over de vloer is. De bijzettafel kun je goed afstijlen met een mooie vaas met droogbloemen.
Naar fonQ.nl

BePureHome Bequest Hoge Kast – Hout – Zwart – 210x60x40

BePureHome
€ 999,00
€ 799,99
Bequest Hoge Kast Hout Zwart
Naar fonQ.nl

BePureHome Blackout Two Vloerlamp

BePureHome
€ 219,00
€ 187,00
De Blackout Too vloerlamp van BePureHome heeft zijn stijlvolle looks te danken aan het slanke en donkere design. Bovendien creëren de gouden details een spannende twist. De grote lampenkap zorgt voor een natuurlijke verspreiding van het licht. Fijn!
Naar fonQ.nl

BePureHome Vogue Stoel Velvet – Fluweel Zwart

BePureHome
€ 189,00
€ 161,00
Set van 2 stoelen.
Naar fonQ.nl

BePureHome Woolly Fauteuil – Naturel Bouclé

BePureHome
€ 749,00
€ 637,00
Op de Woolly fauteuil van BePureHome kun jij ultiem relaxen. Hij heeft namelijk een diepe zit zodat jij na een lange dag werken goed tot rust kunt komen. Daarnaast kun je hem draaien, zo kun jij overal makkelijk bij zonder op te staan. Handig!
Naar fonQ.nl

BePureHome Pot Bite – Papier – Off White – 20x23x18

BePureHome
€ 32,99
Bite Pot Papier Mache Off White
Naar fonQ.nl

BePureHome Hanglamp Bones – Papier – Naturel|Zwart – 40x44x44

BePureHome
€ 59,95
€ 29,99
Kijk ‘m shinen! De BePureHome Bones hanglamp is voorzien van strakke vouwlijnen en het natuurlijke materiaal zorgt voor een mooie, zachte lichtverspreiding. Door de unieke vorm is het een echt kunstwerkje, of die nou aan of uit staat.
Naar fonQ.nl

BePureHome Posture Salontafel – Hout – Zwart – 47x120x80

BePureHome
€ 349,00
€ 330,99
De BePureHome Posture salontafel combineert een strakke matzwarte kleur met een organisch gevormd mangohouten tafelblad wat zorgt voor een verrassend en stijlvol item. De brede ronde poot zorgt voor stabiliteit en straalt rust uit.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Grib Toolbox Cashmere

Ferm living
€ 79,00
€ 69,00
De Grib Toolbox van Ferm Living is niet alleen een praktische opbergbox, maar ook nog eens een lust voor het oog! Gebruik bijvoorbeeld de Toolbox als opberger voor keukengerei of badkamerproducten. Zo is je huis opgeruimd en stijlvol ingericht.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Eternal Vloerkleed Ø 240 cm

Ferm living
€ 339,00
€ 305,99
Dit sfeervolle Eternal vloerkleed van Ferm Living is ideaal als je je interieur wil opfrissen. Het vloerkleed is gemaakt van jute wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Zo ligt het vloerkleed perfect onder een mooi bankstel of de eettafel.
Naar fonQ.nl
metropolitan luxury eric kuster

Shop de mooiste koffietafelboeken

Op je dressoir, koffietafel of opengeklapt op de eettafel: een koffietafelboek staat altijd mooi in je interieur. Het leuke? Ze hoeven niet eens veel te kosten!

Bekijk bij Bol.com

BePureHome Statement 3-zitsbank – Bouclé – Beige

BePureHome
€ 1299,00
€ 1250,99
Ja, met de stoere Statement bank van BePureHome haal je écht wat in huis! Deze ruime bank wordt een fijne relaxplek en zorgt voor een waar statement in jouw interieur. De comfortabele zitting en rugkussens staan op een berkenhouten onderstel.
Naar fonQ.nl

BePureHome Organize Vitrinekast

BePureHome
€ 899,00
€ 840,99
De Organize vitrinekast van BePureHome heeft een tijdloze, brocante look. Hij is perfect in de woonkamer of keuken. Dankzij de hoeveelheid ruimte in de kast houd jij met gemak de kamer opgeruimd. Zo kun jij goed genieten van die mooie kast in huis!
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Shell Pot Vaas

Ferm living
€ 99,00
€ 84,00
De Shell Pot vaas van Ferm Living is een prachtige toevoeging aan je interieur. Het iconische design is geïnspireerd op de Nautilusschelp. Doe er een plantje in of laat hem zoals hij is, ook dan is het een ware eyecatcher in huis.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Vuelta Tafellamp

Ferm living
€ 199,00
€ 150,00
Deze opvallende Vuelta tafellamp van Ferm Living doet je denken aan klassieke zuilen van Griekse tempels. De lamp heeft geïntegreerd LED licht en is gemaakt van geribbeld melkglas in een gebogen vorm, dat maakt hem extra uitblinken in je interieur!
Naar fonQ.nl

BePureHome Wish Buffetkast

BePureHome
€ 349,00
€ 295,00
De Wish buffetkast van BePureHome straalt boven al jouw meubels uit dankzij zijn hoge poten. Hierdoor voelt de kast niet groots aan, maar er past meer dan voldoende in! Hij heeft namelijk twee lades en een plank; zo kun jij alles goed uitstallen.
Naar fonQ.nl

BePureHome Exhibit Vitrinekast

BePureHome
€ 699,00
€ 602,99
De Exhibit vitrinekast van BePureHome is een stoere verschijning. Gemaakt van ijzer en kan dus flink wat tillen. Hierdoor is hij is perfect voor in de keuken om al jouw servies te dragen. Maar hij is ook heel leuk om al jouw fotoboeken in te bewaren.
Naar fonQ.nl

BePureHome Triangle Bijzettafel Set van 2

BePureHome
€ 239,00
€ 206,99
De Triangle bijzettafels van BePureHome vallen door hun vorm goed op in jouw woonkamer. En je hebt ook een leuk feitje om te vertellen tegen vrienden tijdens een borrelavondje; hij is handgemaakt! En met zijn draagkracht kom je de borrels wel door.
Naar fonQ.nl

BePureHome Guild Eettafel – 220 x 90 cm – Bruin

BePureHome
€ 779,00
€ 663,00
Dineren, werken of naborrelen doe je aan de stoere en robuuste Guild eettafel van BePureHome. Het tafelblad is gemaakt van sterk iepenhout en het frame is van ijzer. Deze combinatie zorgt voor een vintage look in jouw industriële kamer.
Naar fonQ.nl

BePureHome Bequest Tv-meubel

BePureHome
€ 759,00
€ 646,00
Deze stoere oosters geïnspireerde BePureHome Bequest tv-meubel staat in huis zeker in de spotlight. Doordat hij is gemaakt van oud grenenhout heeft de kast een unieke geleefde vintagelook. Deze kast verdient gegarandeerd een plekje in jouw interieur.
Naar fonQ.nl

BePureHome Bequest Opbergkast

BePureHome
€ 859,00
€ 731,00
Deze stoere oosters geïnspireerde BePureHome Bequest opbergkast staat in huis zeker in de spotlight. Doordat hij is gemaakt van oud grenenhout heeft de kast een unieke geleefde vintagelook. Deze kast komt in een landelijk interieur tot zijn recht.
Naar fonQ.nl

ferm LIVING Avant Candelabra Kandelaar

Ferm living
€ 79,00
€ 64,00
Heerlijk wegdromen bij romantisch kaarslicht. Die droom wordt werkelijkheid met de fantastische Avant Candelabra kandelaar van Ferm Living. Drie keer zoveel romantiek doordat er ruimte is voor maar liefst drie kaarsen. Jouw avond kan niet meer stuk!
Naar fonQ.nl
mockup-woonkamer-Earthy chic-Larissa-larissa.interior
Categories:

Join the club for endless inspiration & freebies

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop